Avignon
Terug naar overzicht

De toekomst van woon-werkverkeer

Mobiliteit
16 oktober 2024
1 Minuten

Woon-werkverkeer is een dagelijks ritueel voor miljoenen mensen. Het gaat om de verplaatsing van huis naar werk en vice versa. Dit lijkt misschien een eenvoudige routine, maar het brengt vaak veel tijdverlies en stress met zich mee. Files, druk openbaar vervoer en hoge benzinekosten zijn slechts enkele van de uitdagingen die hiermee gepaard gaan. Een aantrekkelijke oplossing voor zowel werkgevers als werknemers is fietsleasing.

Met de fiets naar het werk? Alleen maar voordelen! 

Fietsleasing: een fiscale win-win voor woon-werkverkeer

Fietsleasing biedt aanzienlijke fiscale voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Werknemers profiteren van een lagere loonbelasting omdat de leasetermijnen vaak van het brutoloon worden afgetrokken, wat resulteert in een lager belastbaar inkomen. Voor werkgevers zijn er voordelen zoals een verlaging van de sociale lasten en de mogelijkheid om bijdragen aan de fietslease onbelast als bedrijfskosten op te voeren. Bovendien is er geen bijtelling voor privégebruik van de fiets als deze hoofdzakelijk voor woon-werkverkeer wordt gebruikt. Deze fiscale voordelen maken fietsleasing een aantrekkelijke en kosteneffectieve optie voor duurzame mobiliteit.

Dé perfecte fiets voor jouw woon-werkverkeer route

Iedere woon-werkverkeer route en gezinssituatie is anders. Daarom is het belangrijk om de juiste fiets te kiezen die past bij jouw specifieke behoeften.

Altijd de juiste oplossing

Door ons gevarieerde aanbod aan fietsen en de mogelijkheid tot aanpassingen, is er voor iedere werknemer een passende oplossing. Werkgevers die fietsleasing aanbieden, kunnen rekenen op tevreden en gemotiveerde werknemers, terwijl zij tegelijkertijd bijdragen aan een groenere en gezondere werkomgeving. Bovendien ontzorgen we werkgevers volledig dankzij ons digitaal platform. 

Overweeg als werkgever of werknemer de mogelijkheden van fietsleasing en ontdek hoe fietsen van en naar het werk een positieve impact heeft op het werkgeluk, de gezondheid én de bedrijfsresultaten! 

Ben je benieuwd naar fietsleasing, maar wil je graag wat meer informatie?

Download gratis ons informatiepakket voor meer info over fietsleasing voor werkgevers!

Download informatiepakket